szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Caboki nevű vállalkozás fodrászati terméke megoldást nyújthat a kopaszodásra: a cég videója szerint pillanatok alatt eltüntethetőek a haj nélküli foltok, köszönhetően a természetes rostokból készült anyagnak, melyet egy tubusból visznek fel az ember fejére. A vásárlók szerint működik a termék, ám vannak kisebb problémák.

Egyedülálló megoldással rukkolhatott elő a Caboki nevű vállalkozás. A cég fodrászati terméke hatékony módszert nyújthat a kopaszodásra: a Caboki videója szerint pillanatok alatt eltüntethetőek a haj nélküli foltok a fejbőrön. Mindez pedig úgy lehetséges, hogy az emberi hajhoz hasonló természetes rostokat egy tubusból felviszik az ember fejére, ahol hozzátapadnak a ritkuló hajhoz, így dúsabb hatást keltenek, a rostokat pedig a statikus energia tartja fenn az ember fején – írja a Business Insider.

A megoldással egész napra el lehet tüntetni a kopasz foltokat, a következő nap ugyanakkor újra meg kell ismételni a műveletet, és ezt minden nap meg kell tenni.

A lap azt írja, hogy bár ők szkeptikusak a termékkel kapcsolatban, az Amazonon ugyanakkor a vásárlói visszajelzések azt igazolják, a termék működik. Bár nem feltétlenül lehet olyan gyorsan a rostokat felvinni a fejre, mint ahogy az a videóban látszik, emellett pedig figyelni kell arra is, hogy a laza, leesett rostok le legyenek söpörve a ruházatról. Volt olyan vásárló is, aki ugyanakkor arra panszkodott, hogy rövid haj esetében nem igazán működött a termék, míg hosszabb haj esetében nem volt semmilyen probléma.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elhagyhatta a kórházat az első magyar beteg, akit remdesivirrel kezeltek

Elhagyhatta a kórházat az első magyar beteg, akit remdesivirrel kezeltek

Ha túl gyorsan lemerül a telefonja, az nagyon rosszat is jelenthet

Ha túl gyorsan lemerül a telefonja, az nagyon rosszat is jelenthet

Mindenkinek vicces, ha felismeri a szomszédját a filmvásznon

Mindenkinek vicces, ha felismeri a szomszédját a filmvásznon