szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Sorozatban mondja fel bankszámla szerződéseit a Citibank, s ezután csak kifejezetten drága számlákat kínál. Mi lehet a háttérben? A Pénzcentrum mutatja.

A magyarországi egymás után mondja fel a korábban az Év Számlacsomagja díjat többször is elnyerő Top számlacsomag konstrukcióit, s helyette az ügyfelek csak jóval drágább lehetőségek kötül választhatnak - írja a Pénzcentrum. A Citi Global csomag, ami a 990 forintos havidíj mellett magas készpénzfelvételi és eseti átutalási díjat szab, a Citi Priority prémiumbanki számlacsomagnál pedig  ugyan díjmentes a készpénzfelvétel és az átutalás, az átlagos havi számlaegyenlegnek azonban el kell érnie a kétmillió, az  új ügyfeleknél a 3 millióorintot.

A Pénzcentrum megítélése szerint az olcsó számlacsomag szerződések felmondása arra utalhat, hogy a Citibank a prémium ügyfelekre hajt, a többieknek így érdemes körülnézni más pénzintézetek kínálata között is.

További részleteket itt lehet olvasni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!