szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Váradi Péter lesz az AXA-tól nemrég függetlenedett Prémium pénztárak igazgatótanácsának elnöke, Pataki Tamásné pedig ügyvezető igazgató lesz.

A jövőben Váradi Péter tölti be az AXA szervezetétől a közelmúltban függetlenné vált Prémium Egészségpénztár, Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár és Horizont Magánnyugdíjpénztár igazgatótanácsainak elnöki posztját, a pénztárak működését pedig Pataki Tamásné irányítja majd ügyvezető igazgatóként - közölték a pénztárak kedden az MTI-vel.

Az együtt 205 ezer tagot számláló, korábbi AXA Egészségpénztár és AXA Önkéntes Nyugdíjpénztár igazgatóságai idén februárban döntöttek arról, hogy Prémium Egészségpénztár és Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár néven új stratégiával, az AXA szervezetétől függetlenül működnek tovább. A pénztárak akkor azt közölték, hogy a többlépcsős megújulás várhatóan 2015 elején zárul le. 

A Prémium Egészségpénztár, Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár és Horizont Magánnyugdíjpénztár keddi közleménye szerint Váradi Péter pénztári szakmai pályafutását a Dimenzió Egészségpénztárban kedzte, mint szolgáltatási ügyvezető-helyettes, majd 2004-től a Credit-Suisse - később Winterthur, majd AXA Egészségpénztár - ügyvezetőjeként, majd igazgatótanácsának elnökeként dolgozott. Ezzel párhuzamosan az AXA Biztosító vezető orvosaként, 2011-től pedig az AXA Önkéntes- és Magánnyugdíjpénztár igazgatóságának elnökeként tevékenykedett.

Pataki Tamásné szakmai pályafutását 1997-ben, az akkori pénztárfelügyeleten kezdte. Ezt követően, 1998-tól az OTP Magánnyugdíjpénztárnál pénzügyi vezetőként, majd 2004-től az Uniqa Egészségpénztárnál gazdasági vezetőként dolgozott. Több mint öt éve a Prémium (korábbi AXA) Egészségpénztár ügyvezetője, és emellett 2011 óta a Prémium Önkéntes Nyugdíjpénztár ügyvezetői feladatait is ellátja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mi az: ha becsukja 4 percre, megöli a koronavírust (is)?

Mi az: ha becsukja 4 percre, megöli a koronavírust (is)?

„Szólítson mein Führernek” – szatirikus képzelt interjúval száll bele Orbán Viktorba a Profil

„Szólítson mein Führernek” – szatirikus képzelt interjúval száll bele Orbán Viktorba a Profil

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre

Az SZFE új rektorhelyettese és új tanára is állami támogatást kap filmezésre