szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Siemens AG az Alstom gázüzletének tervezett meg-, illetve átvétele kapcsán felvetette, hogy kész a következő években 1000 francia fiatalt kiképezni. A pótlólagos kiképzési létszám műszaki és gazdasági tevékenységekre egyaránt kiterjed.

A németek évente 32 ezer eurót költenének minden egyes fiatal kiképzésére - ezt Joe Kaeser, a Siemens AG igazgatóságának elnöke ígérte meg Francois Hollande francia elnöknek.

„ A kiképzés a Siemensnél világszerte nagy tekintélynek örvend, és nagy lehetőségeket kínál a sikeres pályafutásra. Ezzel példát akarunk mutatni, és sok francia fiatal kiképzésre jó lehetőséget kínálni„ -  mondta Joe Kaeser.  A fiatalokat a tranzakció lezárását követően a Siemens és az Alstom franciaországi telephelyein képeznék, illetve olyan határ közeli helyeken, mint pl. Karlsruhe, Rastatt, vagy az Alstom mannheimi telephelyén. Ezen kívül 50 fiatal lehetőséget kap majd a [email protected] nevű európai képzési programban való részvételre is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ingyen megnézhető egy Oscar-jelölésre esélyes magyar kisfilm

Ingyen megnézhető egy Oscar-jelölésre esélyes magyar kisfilm

Csalással és megfélemlítéssel nyert a 35 éve hivatalban lévő elnök Ugandában

Csalással és megfélemlítéssel nyert a 35 éve hivatalban lévő elnök Ugandában

Újabb hadgyakorlatot tartott az iráni Forradalmi Gárda

Újabb hadgyakorlatot tartott az iráni Forradalmi Gárda