szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy amerikai vállalkozó egyszerű megoldást kínál a fölösleges papírhulladék mellőzésére.

Nem kell megijedni, a papír megmarad. Az újítás mindössze a kartongurigát hagyja el, így megkímélve a felhasználót a felesleges papírhulladéktól. Ezzel az egyszerű lépéssel meg lehetne szabadítani a világot évi 17 milliárd kartongurigától, miközben a „felhasználói élmény” megmarad, mindössze egy teljesen fölösleges elem esik ki a gyártás során. A feltaláló, Kimberly-Clark takarékossági okokból döntött az új modell mellett, amit ha mások is követnek az emberiség megszabadulhatna a mosdók és vécék legfeleslegesebb hulladékától.

©

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak

Fekete-Győr Balatonőszödről üzent Gyurcsánynak

71 ezer forintot kell fizetnie egy 150 ezer forintból élő pedagógusnak, hogy újra taníthasson

71 ezer forintot kell fizetnie egy 150 ezer forintból élő pedagógusnak, hogy újra taníthasson

6200 forintot raboltak ököllel

6200 forintot raboltak ököllel