szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Pénzre volt szüksége, hogy fizetni tudja a speciális iskolát autista lányának, és úgy gondolta, egy bikinis autómosó szépen hozhat. Nem tévedett.

Steve Mcmohan 5 éve nyitotta a Baywash Bikini Car Wash-ra keresztelt üzletét Floridában, azzal a reménnyel, hogy összeszedi a lánya speciális oktatására szükséges egymillió dollárt. Most 6 betanított alkalmazottja van, akik mindent tudnak az autóápolásról, de ami az üzlet szempontjából sokkal fontosabb, munkájukat bikiniben végzik. A szolgáltatás a 10 dolláros sima, kézi mosástól indul, a legdrágább, külső-belső takarítás és fényezés pedig 60 dollárt kóstál – írja a Huffingtonpost.

©

A különleges autómosó hamar népszerű lett, és egymás után jöttek a Lamborghinik, Ferrarik és Bentley-k is. A rajongók mellett ugyanakkor feltűntek az ellenzők is, akik szerint a kezdeményezés szexista. „Mikor megnyitottunk, a rendőrség autóit ingyen vállaltuk, mert méltányoljuk munkájukat, de miután az egyik női járőr a seriff kocsiját lefotózta az autómosónál, a rendőrkapitánytól érkezett minden alkalmazottja gépére egy levél, amiben megtiltotta, hogy éljenek a Baywash szolgáltatásaival” – sajnálkozik a tulajdonos. Vannak azonban pozitív visszajelzések is: „semmi rosszat nem látok abban, ha a lányok 40 fokban fürdőruhában dolgoznak, hogy megkeressék a tandíjat főiskolai tanulmányaikra, vagy éppen csak a számlákra valót” – mondta az egyik elégedett ügyfél. Mindenestre az üzlet annyira beindult, hogy Mcmohan további autómosók nyitását tervezi Altimában és Miamiban is.

Keressük a legjobb kisvállalkozói honlapot! Pályázzon jól működő honlapjával, részletekről itt olvashat, a pályázati űrlapot pedig itt találja.

Ha szeretne további hasznos híreket olvasni, hírlevelünkre feliratkozva megteheti!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Trump elveszítette az idősebb korosztály bizalmát

Trump elveszítette az idősebb korosztály bizalmát

Az SZFE oktatói semmisnek tekintik az egyetem kiürítését előíró rendelkezést

Az SZFE oktatói semmisnek tekintik az egyetem kiürítését előíró rendelkezést

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata

Az eddigi legerősebb BMW lesz az X8 csúcsváltozata