szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy tyúk kezeli az ausztrál gyorsétterem Twitter-fiókját, és bár a posztok értelmetlenek, az étterem népszerűsége megugrott.

A szokatlan lépésre nem az állat különleges képességei miatt került sor, a Betty névre hallgató szárnyas ugyanis nem viselkedik másként, mint társai, ugyanúgy kapirgál és csipeget, csak ezt éppen a klaviatúrán teszi, melyek eredménye egyből megy a Twitterre – írja az Élemiszer Online.

A cég egészen addig kitart képtelen döntése mellett, amíg a tyúknak nem sikerül egy értelmes, ötbetűs, angol szót megosztania a honlapon. Ezzel a teljesítménnyel egyébként még a Guinness-rekordok Könyvébe is bekerülhetne. Betty számára biztató, hogy a „bum” szócskát már sikerült bepötyögnie, a cég pedig nem csak a posztolás feladatát spórolja meg, de hírverésnek sem utolsó a tyúk „alkalmazása”.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!