szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A cég május végi közgyűlésének napirendi pontjai között szerepel, hogy Schóbert Norbert a társaság zártkörűvé alakulását javasolja, és kivonná a nyilvános forgalomból a cég részvényeit.

A döntéshez többek között az is vezethetett, hogy nem zárt valami jó évet a cég, 344 millió forintos adózott veszteséggel, osztalék nélkül zárta 2015-öt. Az elnök a szokásosnak mondható napirendi pontok mellé alábbi kiegészítést tette:

„Alulírott Schóbert Ferenc Norbert mint a Norbi Update Lowcarb Nyilvánosan Működő Részvénytársaság igazgatótanácsának elnöke a társaság 2016. 05.31-i éves rendes közgyűlésére kérem, hogy az alábbi napirendi pontot felvenni és megtárgyalni szíveskedjen a közgyűlés: - Döntés a Társaság részvényeinek nyilvános forgalomból történő kivonásáról és a Társaság zártkörűvé alakulásáról” – olvasható a napirendi pontok között.

A javaslat ugyanakkor nem előzmény nélküli, Norbi cégének háza tája az utóbbi időben az MNB intézkedéseitől, a részvények felfüggesztésétől volt hangos, amelyek a Portfolio szerint azt mutatták, hogy a társaság nem képes a tőzsdei követelményeknek való megfeleléshez.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eső, hó, hideg és tél jön

Eső, hó, hideg és tél jön

Videón is látható, ahogy egy Ford Mustanggal tetőre borulnak Nyíregyházán

Videón is látható, ahogy egy Ford Mustanggal tetőre borulnak Nyíregyházán

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott

Kézilabda-vb: újabb győzelem után negyeddöntős a magyar válogatott