szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy gyenesdiási cukrász lett a második a fagylalt világkupa európai döntőjében.

Második helyezést ért el a Gelato World Tour fagylalt világverseny európai döntőjében Somogyi Renáta különlegessége. A gyenesdiási Bringatanya il mio cioccolato, vagyis az én csokoládém nevű fagylaltja így az egyik európai résztvevője lehet a szeptemberi világdöntőnek. Annak a nyertese pedig egy éven át a világ legjobb fagylaltja címet viselheti majd.

Somogyi Renáta receptje szerint a fagylalt alapja Sao Toméból származó kakaóból készült 70,5 százalékos étcsokoládé, amihez maracujagyümölcsöt tettek, a tetejére pedig karamellizált ostyalap és kakaóbabtöret került.

A bolognai versenyt egy holland cukrász nyerte mézes-joghurtos málnafagyijával.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Yuval Noah Harari: Leckék a járvány első éve után

Yuval Noah Harari: Leckék a járvány első éve után

Elég csak beszélni, a mesterséges intelligencia megmondja, kit fenyeget az Alzheimer-kór

Elég csak beszélni, a mesterséges intelligencia megmondja, kit fenyeget az Alzheimer-kór

Márciusban is kérhetik a cégek a munkáltatói adómentességet

Márciusban is kérhetik a cégek a munkáltatói adómentességet