szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Bookangel Kft. a webshopnál és a könyvesboltoknál is megtartja a jól bevált márkanevet.

Bár június eleje óta nem működik az Alexandra Online webshop, de várhatóan szeptember 4-én mégis újraindul az alexandra.hu webáruház - írja a Napi.hu.

A webshop üzemeltetését új cég veszi át a Matyi családhoz köthető Könyvbazár Kft.-től, a Bookangel Kft. Katona Ildikó, az új üzemeltető tulajdonos-ügyvezetője a lapnak azt informatikai nehézségek miatt az átállás nem zökkenőmentes, de szeptember elején már elindulhat a webshop.

A szegedi székhelyű Bookangel a Könyvmolyképző Kiadó Kft.-vel azonos tulajdonosi körhöz tartozik (amelynek többek között a Pozsonyi úton és a Westendben is van üzlete Könyvmoly Pop Up Store néven), a cég pedig az Alexandra terjesztői hálózatának összeomlásával a közelmúltban több egykori Alexandra könyvesbolt működtetését is átvette. Összesen kilenc áruház – a budapesti Nyugati téri mellett egy-egy székesfehérvári, szekszárdi, kaposvári, debreceni, salgótarjáni, siklósi, mohácsi és nagykereskedelmi beszállítóként a budapesti MOM parki üzlet – került a Bookangelhez, így hálózatunk 14 üzletre bővült.

A Bookangel boltjainak nevéről végleges döntés született, a széles körben ismert márkanév megtartásával az új változat az "Alexandra Könyvszalon" lett, miközben Matyi Dezsőék több mint húsz éve alapított könyvkiadója továbbra is Alexandra Kiadó néven működik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

A luxus felszíne alatt valami nagyon rohad

Nyolcvan intenzív terápiás ágy van szabadon egész Romániában

Nyolcvan intenzív terápiás ágy van szabadon egész Romániában