szerző:
hvg.hu

A Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia négy játékosa élő Facebook-videóban mutatta be az új szerelést.

Ahogy szerdán a csakfoci.hu értesülése alapján mi is megírtuk, három NB I.-es futballcsapat cseréli le Nike- vagy Adidas-mezét a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó márkára, a 2rule-ra. A Felcsút a Diósgyőrt és a Haladást megelőzve már be is mutatta az új mezeket.

A "rendhagyó divatbemutatón" először voltak láthatóak a "hazai tervezésű és egészen egyedi kivitelezésű" szerelések Varga Ádámon, Szolnoki Rolandon, Spandler Csabán és Bokros Szilárdon. A játékosok a felcsúti Pancho Aréna gyepén ácsorogva beszéltek arról, miért is szuperjó az új magyar márka mezeit viselni.

A hátvéd Spandler remléli, hogy a szép szerelésben, amelyben jól érzi magát az ember, úgy fognak "szárnyalni, mint a turulmadár".

Bokros, aki először ebben a szezonban szerepelhet majd az NB I.-ben, azt mondta, a 2rule meze kreatív és szép, és van egy olyan megérzése, hogy sok győzelmük lesz majd benne.

Ezek a cégek támogatták százmilliókkal a kormányközeli fociklubokat

Fél éves huzavona után sikerült kiszednie az Átlátszónak a Magyar Labdarúgó-szövetségből, mely cégek támogatták az elmúlt három évben TAO-jukkal a Felcsút, a Ferencváros, a Kisvárda, a Mezőkövesd és a Videoton (am már Mol-Vidi) futballklubokat.

Szolnoki is dicsérte a szerelést, ami majdhogynem mindenkire személyre van szabva. "Remélhetőleg én fogom az ellenfélről letépni a mezt, nem pedig rólam, márpedig nagyon jó szabása van a meznek, és nagyon szép, remélhetőleg sikeresek leszünk benne."

Érdemes a videót végignézni, mert hatalmas poénnal zárul: a négy játékosból három Neymar-módra eldobja magát, Spandler viszont elsétál foghegyről odavetve, ő realos, ilyet nem csinál.

Ami még különösen pikáns - mint azt a 444.hu kiszúrta -, hogy a köztévé sportcsatornája is élőben közvetítette a Facebookon a Mészáros-cég mezeinek bemutatóját.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Nem tudja megjegyezni, mit kell vennie a boltban? Mutatunk egy szuper trükköt!

Nem tudja megjegyezni, mit kell vennie a boltban? Mutatunk egy szuper trükköt!

Bezár és átalakul a Castro Bistro

Bezár és átalakul a Castro Bistro

Az elektromos autó nem környezetvédelmi csodafegyver

Az elektromos autó nem környezetvédelmi csodafegyver

Borzasztó körülmények között tartott többtucatnyi macskát két panellakásba zárva egy békéscsabai nő és lánya

Borzasztó körülmények között tartott többtucatnyi macskát két panellakásba zárva egy békéscsabai nő és lánya

A Bankszövetség reagált a lakástakarékok kinyírására, meghallja valaki?

A Bankszövetség reagált a lakástakarékok kinyírására, meghallja valaki?

Túszejtés miatt kiürítették a kölni pályaudvart

Túszejtés miatt kiürítették a kölni pályaudvart