szerző:
hvg.hu

Mégsem költözik Andy Vajna csatornájára a Serie A.

A DIGI csoport péntek este jelentette be, hogy megállapodást kötött a Serie A közvetítési jogait értékesítő IMG Mediával, a szerződés értelmében pedig újrabb három évig a Digi Sporton és a Digi Sport 2-n lesznek láthatóak az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzései.

A közlemény szerint "a DIGI ügyfelei már biztosan már biztosan megtekinthetik – az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo csapata – a címvédő Juventus és a veronai Chievo találkozójával, szombaton elrajtoló bajnokság küzdelmeit".

A TV2 csoport májusban jelentette be, hogy náluk lesznek láthatók az olasz bajnokik is, méghozzá az újonnan induló Spíler 2-n, időközben azonban a nemzetközi licensz tulajdonjoga máshoz került, így új tendert írtak ki. Ezt pedig már nem a TV2, hanem a DIGI csoport nyerte.

A spanyol bajnokság közvetítési joga is a Spíler 2-höz került, ott lehetne látni Lionel Messiék mérkőzéseit, van azonban egy kis bökkenő: ahogy itt írtuk, a csatornát egyelőre nem lehet elérni a három nagy szolgáltatónál. Még a DIGI Magyarországgal, a Telekommal és a UPC-vel sincsen érvényes szerződésük. A csatorna egyegül a Tarr Kft. szolgáltatási területén, azaz Zala, Vas, Tolna, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Veszprém és Fejér megye mintegy 300 településén nézhető.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI / hvg.hu Sport

Nem pihentetik Ronaldót, máris bevetik

Szombaton kezdődik az olasz labdarúgó-bajnokság 2018/19-es szezonja, melyet az elmúlt időszakban tapasztaltnál jóval nagyobb nemzetközi érdeklődés övez, miután Cristiano Ronaldo a címvédő Juventushoz szerződött a nyáron. Gyorsan ki is derülhet, mennyire csináltak jó vásárt vele.