szerző:
hvg.hu

A 2Rule helyett a Dorko ruháit viselik.

A hétvégi Davis-kupa-meccsen már azokat a Dorko-melegítőket és mezeket viselik a magyar teniszezők, amelyeket a következő öt évben is fognak. Az erről szóló megállapodást a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, Szűcs Lajos és a Dorko képviselője, Gém Péter írta alá. A sportszermárka a ruhákon túl 50 millió forinttal is támogatja a hazai szövetséget.

A Dorko 4,5 éve indult, a cég fiatal hazai tervezők ötleteit valósítja meg. Másfél éve találták ki, hogy a magyar nemzeti csapatokat ők öltöztessék.

Közben a Mészáros Lőrinchez köthető 2Rule vezetője, Kővári Ágnes is arról beszélt, hogy tárgyalnak magyarországi sportszövetségekkel. A teniszről lemaradtak.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!