Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Jó eséllyel a 2016-os és a 2017-es évjárat is elfogy.
Második évjáratát, dűlőszelektált tételeinek pedig első példányait dobja piacra a Wizz Air alapító-vezetőjének borászata. Váradi József a Forbes kérdésére azt válaszolta, hogy az első években szeretnének mielőbb bemutatkozni a vásárlóknak, meg a nagy versenyek bíráinak, aztán később majd visszatartják azokat a borokat, amelyeknek jól áll az életkor.
Hogy célnak a világpiacot lőtték be, azt a palackok árai is egyértelműen jelzik: az első osztályú dűlőkön megvásárolt termőterületekről egyenként kb. 2500 palack készült, ezeket most 6 000 forintért kínálják; a 2017-es édes szamorodniból 15 ezer készült, és jelenleg 10 000 forint. A 2016-os évjárat száraz furmintjából jó, ha 400 palack maradt a pincében, annak jelentős részét is lefoglalták már éttermek. Az azóta teljesen befejezett mádi infrastruktúra, sőt még a kiváló 2017-es évjárat is adott ahhoz, hogy mind elfogyjon.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.