Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Több tízezer cukrászdát értékelő francia listán kapott nagy elismerést a budapesti macaronozó.
Az öt legjobb, felfedezésre ajánlott cukrászda közé került be a budapesti Chez Dodo macaronozó a La Liste friss rangsorában – szúrta ki a Telex. Ez a portál egy olyan algoritmust használ több tízezer étterem értékelésére, amely a közösségi értékelő oldalak, a sajtómegjelenések, valamint az étteremkalauzok eredményeit összesíti.
A Chez Dodo értékelésében azt írták, hogy
a budapesti macaronozóban egyszerre van jelen a minőség és a kreativitás.
Külön dicsérték azt, hogy a macaronokat a vevők és a járókelők szeme láttára készítik el, és hogy bátran találnak ki új ízeket.
A magyar macaronmanufaktúra idén lesz tíz éves. Még viszonylag új, de már jól ismert volt, amikor mi is közelebbről megnéztük – ekkor mesélt nekünk az alapító Szalai Dóra is a kezdetekről és arról, hogy üzletileg is mennyire bejött a vállalkozása:
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Humorbonbont reggelizett a Fidesz frakcióvezetője.