szerző:
hvg.hu

2012 áprilisában mutatják be James Cameron Titanic című filmjét 3D-ben. A napokban a YouTube videomegosztón is megjelent az előzetes.

Nagy kasszasiker volt 1997-ben James Cameron romantikus katasztrófafilmje, a Titanic, ami világszerte több mint 1,8 millió dollár bevételt termelt. Tizennégy Oscar-díjra jelölték, ebből tizenegyet bezsebelt, többek között a legjobb filmnek járó aranyszobrocskát is, Cameron pedig hazavihette a legjobb rendezőnek járó elismerést. A film főcímdala, a My Heart Will Go On - James Horner és Will Jennings szerzeménye -, melyet Céline Dion énekelt, megkapta a legjobb eredeti filmdalnak járó Oscart.

2012 áprilisában, a Titanic katasztrófájának századik évfordulója alkalmából megérkezik a mozikba a film 3D-s változata, melyből egy kis ízelítő - valójában kedvcsináló, emlékidéző videó - már felkerült a YouTube-ra.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!