szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szűk két hónap múlva kerül a mozikba a Tüskevár. A Sorstalanságból ismert Nagy Marcell egyelőre nem kapta meg a hét év alatt elkészült filmért járó teljes apanázst, időközben pedig már a filmezéssel is leszámolt - írja a Blikk.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptember 20-án kerül a mozikba az 1967-es Tüskevár remake-je, a film előzetese pedig már most is elérhető.

A produkció hét év alatt készült el, főszereplői a Matula bácsit alakító Kovács Lajos, valamint a Tutajost megformáló Nagy Marcell. A Sorstalanság Köves Gyurijaként országos ismertséget szerző fiatalember is csak mostanában fogja látni hét évvel ezelőtti önmagát először  - írja a Blikk.

Nagy Marcell jelenleg operatőrnek tanul és fotózik, de a színészettel végleg leszámolt. A lapnak pedig azt mondta, nem hiszi, hogy a film hatására újrakezdené.

"Baromi izgalmas a pálya, de a képi része jobban érdekel, sokkal jobban izgat a másik oldal. Ahogy most nézem majd a mozit, biztosan nagyon kritikus leszek, magammal szemben is. De bennünket is kritikusan néznek majd, összehasonlítgatják az emberek a régivel, bár szerintem ez ostobaság" – magyarázta.

Marcell egyelőre nem kapta meg a Tüskevárért járó pénzt teljes egészében, mert részletben fizetnek, szülei viszont gondoskodtak korábbi gázsijairól. A Pál utcai fiúkban játszott szerepéért kapott pénzt eltették, mint ahogy a Sorstalanságért adott apanázst is, sőt a Tüskevár bére is felhasználásra vár még.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már a Netflix is a TikTokot másolja

Már a Netflix is a TikTokot másolja

Már lehet regisztrálni a falusi kisboltok támogatására

Már lehet regisztrálni a falusi kisboltok támogatására

Dolly Parton dalra fakadt attól, hogy beoltják

Dolly Parton dalra fakadt attól, hogy beoltják