szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Percekig éltette szerda este a Nemzeti Színház közönsége Alföldi Róbertet az Angyalok Amerikában című előadás után.

Percekig állva tapsolt a közönség Alföldi Róbertnek, a Nemzeti Színház jelenlegi igazgatójának, aki az Angyalok Amerikában című előadásban játszott szerda este.

Az Újra Alföldi Facebook-oldal kommentárja szerint az "Angyalok Amerikában előadás végén állva tapsolt és könnyezett az egész színház, a zsöllye, a karzat, a páholyok, és könnyeztek a színészek, és könnyezett Alföldi is, mert ép ésszel felfoghatatlan, hogy miért kell tönkretenni valamit, ami működik, amit szeretnek, amit néznek, ami nyereséges, ami szerethető, ami izgalmas, ami él".

"Az a több mint százezer ember, aki a Nemzetibe jár, nem egy homogén massza, hanem – ahogy a Nemzeti vendégkönyvéből is kiolvasható – akadnak köztük bőven jobboldaliak is, akik tegnap szintén nem a kormánynak tapsoltak állva, könnyezve, hanem Alföldi Róbert színházának" – írták.

A közönség ünnepléséről készült videót itt megtekintheti.

Mint arról beszámoltunk, Vidnyánszky Attila nyerte a Nemzeti Színház igazgatói posztjára kiírt pályázatot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!