szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tabut döntöttek le az olasz állami tévében: egy vetélkedő résztvevője nyíltan közölte a magánélete részleteit firtató műsorvezetővel, hogy nem álmai nőjét, hanem férfiját szeretné megtalálni.

Az olasz állami tévé egyes csatornáján, a Rai Unón egyik vetélkedőben példátlan eset történt: a játékosoknak a műsor bevezetőjében megszokott bemutatása során egy résztvevő nyíltan közölte, hogy homoszexuális. A Repubblica című lap a Facebookon tabudöntésként beszél az esetről.

Az Örökség (L'Ereditá) című show eleje a megszokott módon zajlott, a műsorvezető, Carlo Conti a játékosokat faggatta magánéletükről, hogy bemutassa őket a nézőknek. Egyikük, Alessandro Grilli széttárta a kezét, amikor arról kérdezték, hogy jár-e valakivel, egyedülálló vagyok, mondta, majd mosolyogva hozzátette: "sajnos válság van". Később azzal folytatta, hogy egy kis faluban él, pedig inkább a nagyvárosokhoz szokott. "De a lányok örülni fognak majd, amikor visszatér innen" - vetette fel a műsorvezető, mire a fiatalember finoman közölte, hogy nem is annyira a lányok. Én voltam a melegfelvonuláson is, szóval inkább egy fiút keresnék - tette hozzá, mire a műsorvezető és a közönség üdvrivalgással díjazta a coming outot.

A jelenet itt megtekinthető:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A felső párezer kombija: Porsche Panamera-menetpróba

A felső párezer kombija: Porsche Panamera-menetpróba

Hat uniós ország is tiltakozik a csökkenő Pfizer-szállítmányok miatt

Hat uniós ország is tiltakozik a csökkenő Pfizer-szállítmányok miatt

Több mint 11 milliót fizetett valaki egy fülbevalóért a BÁV aukcióján

Több mint 11 milliót fizetett valaki egy fülbevalóért a BÁV aukcióján