szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

James Cameron nem a párbeszédek mestere, ezt eddig is tudtuk, a Titanic végén nem is vitte túlzásba a szöveget. Azonban létezik egy alternatív befejezés, ami alaposan lerombolja a legendát, mivel olyan kínos párbeszédet tartalmaz, hogy abba a néző pirul bele.

A Titanic végén a főszereplő Rose már idős korában kioson a hajókorláthoz, és szép csendben beledobja az óceánba az értékes nyakéket. Aztán egy flashbackben visszaemlékezik a Titanicon töltött időkre és egykori szerelmére, majd jön a vége főcím.

Az alternatív befejezésben azonban Rose-t észereveszik fiatal utastársai, és így egy rendkívül negédes dialógban tudja meg a néző, mik is az élet valódi értékei. Ezzel még nincs vége, mert kapunk még egy groteszk kacajt és egy nagyon fura utolsó mondatot is, úgyhogy vigyázat Titanic-rajongók, ez a pár perc lerombolhatja a legendát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A járványra fogják, de már a 2022-es választások miatt szórják a pénzt Orbánék

A járványra fogják, de már a 2022-es választások miatt szórják a pénzt Orbánék

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Meghalt Sas József

Meghalt Sas József