szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ez az első szám, amit hallhatunk Chris Martinék új, hetedik nagylemezéről.

Az Amazing Day című dalt a Coldplay az oldalunkon tegnap már említett Global Citizen Festivalon adta elő a New York-i Central Parkban.

Ez az első szám, amelyet a közönség megismerhetett a brit négyes készülő A Head Full Of Dreams című lemezéről. Még az is lehet, egyébként, hogy ez lesz az utolsó Coldplay-lemez, legalábbis Chris Martin ilyen értelmű nyilatkozatot adott korábban.

„Ez lesz a hetedik lemezünk, és, ha úgy nézzük, ez olyan, mint az utolsó Harry Potter-könyv, vagy valami ilyesmi. Nem azt mondom, hogy nem lesz majd egy újabb dolog egy nap, de ez mégis valaminek a lezárása lesz. Úgy kell erre a lemezre gondolnom, mint az utolsó amit csinálunk – másképp hogyan is tudnánk mindent beleadni” – nyilatkozta a frontember, aki persze pályafutása során már többször ijesztgette rajongóit azzal, hogy a Coldplay nem készít már több nagylemezt.

A legutóbbi Coldplay-album, az A Sky Full Of Stars 2014-ben jelent meg (itt írtunk róla).

Itt az új dal, az Amazing Day:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!