szerző:
hvg.hu

Augusztusban indul a Beat Bugs című animációs sorozat, amelyben olyan előadók énekelnek majd Beatles-dalokat, mint Pink, Eddie Vedder vagy Sia.

A január elejétől már Magyarországon is elérhető Netflixen lesz látható augusztustól a Beat Bugs című animációs sorozat, amelyben öt jóbarát (három gyerek és két bogárszerű lény) kalandjait követhetjük majd, miközben neves előadóktól hallhatunk Beatles-feldolgozásokat.

Josh Wakely, a széria producere, írója és rendezője annak a Grace: A Storytelling Company nevű vállalatnak az egyik tulajdonosa, amelyik nemrég szerezte meg a Beatles-katalógus darabjainak feldolgozásához szükség jogokat – írja a Deadline.

A Beat Bugs főhősei
©

Wakely szerint a Beat Bugs egy "családcentrikus sztori, ami a világ talán legjobb dallamainak segítségével mesél el történeteket örömről, boldogságról, társaságról és kalandról, egy varázslatos világban". Az ausztrál készítőt régóta foglalkoztatja a Beatles: "Nagyon erős emlékeim vannak arról, hogy gyerekkoromban elképzeltem, milyen lehet a Strawberry Fields Forever vagy a Yellow Submarine világában".

A feldolgozásokat olyan előadóktól hallhatjuk majd, mint Pink (Lucy in the Sky with Diamonds), Eddie Vedder (Magical Mystery Tour), Sia (Blackbird), Chris Cornell (Drive My Car), Regina Spektor (And Your Bird Can Sing), a The Shins (The Word) vagy az Of Monsters and Men (Eleanor Rigby).

A Netflix egyből két évadot is berendelt a sorozatból, egy-egy évad 13 darab, kétszer 11 perces epizódból áll majd, és mindben elhangzik majd egy Beatles-feldolgozás, így összesen 52 dalra lehet számítani.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Csak egy apró jelölés, mégis nagyon fontos gumivásárláskor

Csak egy apró jelölés, mégis nagyon fontos gumivásárláskor

Rendőrkézre került a Trumpot vádoló pornós ügyvédje

Rendőrkézre került a Trumpot vádoló pornós ügyvédje

Így küzdött a tini Audrey Hepburn a nácik ellen

Így küzdött a tini Audrey Hepburn a nácik ellen

Hasít a magyar gazdaság, rég volt ekkora növekedés

Hasít a magyar gazdaság, rég volt ekkora növekedés

Hogyan bírhatja ki az euró, ami Olaszországban történik?

Hogyan bírhatja ki az euró, ami Olaszországban történik?

Felcsútra viszi a Momentum az Orbánt tolvajként feltüntető plakátot

Felcsútra viszi a Momentum az Orbánt tolvajként feltüntető plakátot