szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Újra hazánkba látogat az elmúlt évek legelszálltabb dance-punk csapata, a trükkös nevű !!! (Chk Chk Chk). Eddig mindig emlékezetes koncertet adtak, amikor idelátogattak, most is nagy őrületre lehet számítani.

2013-ban járt itt utoljára a !!!, és akkor Nic Offer frontember szerint a turnéjuk egyik legjobb koncertjét adták az A38-on. Ami nem is csoda, ha azt nézzük, hogy Offer a koncert egy pontján a színpad helyett a pulton kezdett el táncolni, majd egy sör magára öntésével tette egyértelművé, hogy a !!!-t csak a felhőtlen szórakoztatás érdekli minden este.

A zenekar február 29-én visszatér az A38-ra, ahol új lemezüket (As If) mutatják be, de biztos, hogy korábbi koncertkedvenc számok (Must be The Moon, One Girl/One Boy) is előkerülnek majd az este során.

Ráadásul a !!! saját előzenekara lesz, hiszen Stereolad nevű, csakis Stereolab-feldolgozásokat játszó műsorukkal hangolódnak majd "rendes" koncertjükre. Az est harmadik fellépője pedig az ígéretes bemutatkozó lemezt megjelentető fiatal magyar zenekar, a Felső Tízezer lesz, akikről még a jövőben is biztos hallunk majd.

Részleteket a koncert Facebook-eseményében talál.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Havazásveszélyre figyelmeztet az OMSZ, 5 centinél is több hó hullhat az északkeleti megyékben

Havazásveszélyre figyelmeztet az OMSZ, 5 centinél is több hó hullhat az északkeleti megyékben

Kásler: A magyar egészségügy bírni fogja a nyomást

Kásler: A magyar egészségügy bírni fogja a nyomást

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit

Keresik a rendőrök a trolin gyereket megütő és rángató férfit