szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közös szelfit is készített a felszolgálókkal a Michelin-csillagos Borkonyhában Tom Hanks és Ron Howard rendező.

Tom Hanks, aki a Da Vinci-kód folytatásaként készülő Inferno című filmet forgatja Budapesten a Michelin-csillagos Sas utcai Borkonyhában vacsorázott Ron Howard rendezővel. Az Oscar-díjas színész és rendező az étterem konyháján a felszolgálókkal és az egyik üzletvezető-tulajdonossal közös szelfit is készítettek, ezt a Borkonyha osztotta meg Facebook-oldalán.

©

Az étterem azzal tette közzé a képeket, hogy "Robert Langdon professzor a Borkonyhán keresi a Szent Grált. :) Kísérője Ron Howard Oscar-díjas rendező." Tom Hanks a Budapesten forgatott Inferno című filmben ugyanis Robert Langdon történészt játssza, a filmben Budapest Velencét és Firenzét helyettesíti.

©

A film nagy részét tavaly tavasszal vették fel Budapesten, de idén februárban a stáb visszatért Magyarországra, mert Ron Howard rendező elégedetlen volt néhány jelenettel, amiket újra felvesznek.

A Borkonyha két éve, 2014 márciusában kapott Michelin-csillagot.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Amikor a szakítás kihozza belőlünk a démonit

Amikor a szakítás kihozza belőlünk a démonit

A szomszédban sem akar csitulni a járvány

A szomszédban sem akar csitulni a járvány

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik

Vasárnap éjjel leáll a Bubi, de tavasszal 1200 új bringa érkezik