Miért veszélyes halogatni a digitalizációt? Cégvezetőként ezeket érdemes átgondolnia!
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
A Costes és az Onyx után a budapesti Borkonyha étterem is megkapta a gasztrovilág egyik legnagyobb elismerését.
Már három Michelin-csillagos étterem van Magyarországon. A Világevő blog szerdai értesülése szerint a Borkonyha is megkapta a rangos elismerést.
A Borkonyha séfjének, Sárközi Ákosnak a Világevő blog szerzője mondta el a jó hírt, amit a szakács elsőre csak viccelődésnek hitt. A séf hitetlenkedését videóra is vették.
A Dining Guide beszámolója szerint a szerkesztők a Borkonyhát fantasztikusnak tartják, és kiemelték a különösen kedvező ár/érték arányt. A beszámoló megjegyzi, hogy a Borkonyha az első olyan díjazott Budapesten, amit nem a csúcsgasztronómia, hanem a bisztrós, lezserebb vonal jellemez, viszont népszerűsége a hazai közönség és a turisták körében is egekbe tört a megnyitás óta. A nagymúltú Michelin-kalauz egyre inkább támaszkodik a vendégek visszajelzéseire, így a Borkonyha Tripadvisoron elért sikerei mellett sem mehettek el szó nélkül.
Aki időben cselekszik, hatékonyabban működik és pályázatokhoz, új piacokhoz is hozzáférhet.
Bővült azon fejlesztési lehetőségek köre, amelyekre a Demján Sándor Tőkeprogramban forrást igényelhetnek a vállalkozások.
Javult a vállalkozások alkupozíciója: az árak konszolidálódtak, a kockázati prémiumok csökkentek, van verseny. Érdemes élni a lehetőségekkel.
Már egyetlen, megfelelően kiválasztott MI-eszköz révén is jelentős hatékonyságnövekedést érhetnek el a kisebb cégek is.
Nem kell már tartós tejet venni, jön a világháború, kivéve Magyarországon – üzeni Orbán. Megnéztük, mi igaz az állításaiból.
Arról kérdeztük a tiltakozókat, szerintük mit szimbolizál az uradalom.