szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Goodbye Christopher Robin című film A. A. Milne és fia kapcsolatát dolgozza fel, amely során megszületett az egyik legikonikusabb mesefigura.

Simon Curtis rendező (Egy hét Marilynnel, Hölgy aranyban) nagy évek elébe nézhet, ugyanis miután kiderült, hogy ő rendezi a francia sikerfilm, az Életrevalók amerikai változatát Bryan Cranston és Kevin Hart főszereplésével, most egy újabb potenciális sikerrel kapcsolatban merült fel a neve.

A Goodbye Christopher Robin címe egyrészt A. A. Milne, a Micimackó írójának fia nevére, másrészt a mesében szereplő Róbert Gida angol nevére utal – a film az író és a fia közötti zűrös kapcsolatot dolgozza fel. Milne a gyereke játékai alapján írta meg a Micimackó történetét, amelyben a csacsi öreg medve mellett a többi plüssfigura, Tigris, Malacka, Nyuszi vagy Füles is helyet kapott.

Domhnall Gleeson A visszatérő c. filmben
©

A Deadline szerint A. A. Milne szerepére Domhnall Gleeson a legesélyesebb, aki tavaly olyan filmekben hívta fel magára a figyelmet, mint a Brooklyn, az Ex Machina, A visszatérő vagy a Star Wars 7, amelyben az Első Rend tisztjét, Hux tábornokot játszotta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Beveti a mesterséges intelligenciát a YouTube az egyik hasznos funkciójánál

Beveti a mesterséges intelligenciát a YouTube az egyik hasznos funkciójánál

Egyházi kézbe szervezné ki a kormány a tanítóképzés nagyobb részét

Egyházi kézbe szervezné ki a kormány a tanítóképzés nagyobb részét

Valami nagy gond van az Amazonnál, csuklik tőle az internet

Valami nagy gond van az Amazonnál, csuklik tőle az internet