szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az HBO annak rendje és módja szerint berendelte a 2. évadot a kritikus- és nézőkedvenc sorozatból.

Óriási hype előzte meg az HBO nagy idei dobását, a jövőben, egy gazdagok számára kiépített, androidok által benépesített western-kalandparkban és annak kulisszái mögött játszódó Westworldöt, amit "az új Trónok harcaként" emlegetnek, tekintve, hogy a 2011-ben indult sorozat óta a legnagyobb szabású HBO-szériáról van szó.

Bár a Westworld épphogy túl van az első évad 7. epizódján, a csatorna már most bejelentette, hogy – a Sarah Jessica Parker-féle Válás, illetve a Bizonytalan című új sorozatokhoz hasonlóan – berendeltek még egy szezont.

A sorozat eddigi részei átlagban 11,7 millió nézőt hoztak, ami magasabb szám, mint amit a Trónok harca vagy a True Detective fel tudott mutatni az első évadjuk során. Emellett kritikai kedvenc is a Westworld, mi például azt írtuk róla az első néhány rész után, hogy:

A Westworld nem az új Trónok harca - hál' istennek

Az HBO legújabb nagyágyúja lassan építkezik, de megéri kivárni, hogy teljesen elnyeljen a sci-fi és a western elemeit vegyítő világa. Kevés olyan sorozat van, ami ilyen erős gondolatokat ébreszt a nézőben - rejtélyeivel inkább a Lost örököse. Az 1080p sorozatunkban a Westworld című szériát vettük szemügyre.

Kultúra – frissen, első kézből. Kövesse a HVG Kult Facebook-oldalát!

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Komoly tüzet okozhatnak a kidobott akkumulátorok

Komoly tüzet okozhatnak a kidobott akkumulátorok

Agilis munkavállalói élmény

Agilis munkavállalói élmény

Maradt az ebédből? Ki ne dobja, készíthet belőle arcpajzsot

Maradt az ebédből? Ki ne dobja, készíthet belőle arcpajzsot