szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hivatalos, mikor kezdődik a tanév, mikor lesz az őszi, a téli és a tavaszi szünet, és mikor tartják az érettségi vizsgákat – írja az Eduline.

Megjelent a 2017/2018-as tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet a Magyar Közlönyben – számol be az Eduline. Ebből kiderül, hogy a 2017/2018-as tanév első tanítási napja 2017. szeptember 1. (péntek), az utolsó tanítási napja 2018. június 15. (péntek), és összesen 180 tanítási nap lesz. Az első félév január 26-ig tart.

A teljes cikkből, amelyet idekattintva olvashatnak el, kiderül, hogy mikor lesznek a szünetek, mi az érettségik menetrendje, és mikor kell a témahetekre és kompetenciamérésekre számítani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!