szerző:
hvg.hu

A hvg.hu Kult rovatában mutattuk be új klipjüket, most itt az új EP, amit a Recorderen lehet először meghallgatni.

"A pop-rock-funk háromszögben mozgó Muriel EP-je egyrészt a magyar nyelvű bemutatkozásról, másrészt a szálak elvarrásáról szól. Különlegessége, hogy a CD normál tok helyett elviteles papírzacskóba került" – írja a Recorder cikke.

A zenekar új klipjét augusztus közepén itt mutatta be a zenekar, a klip az együttes első magyar nyelvű dalához készült. "Mindig is kihívásnak tartottuk, hogy jó magyar szöveget is írjunk az angolok mellett. Azt nem tudom, hogy sikerült-e, de könnyen kigördültek a sorok" – árulta el akkor az Ez a világról Méhes Adrián, a Muriel énekese, aki szerint egy magyar zenekarnak a komolyabb szintlépéshez egy igazán ütőérre tapintó, jó magyar nyelvű dal kell, dalok kellenek.

Most pedig itt a Doggy Bag című EP, amely a fent már említett Recorder-cikkben hallgatható meg.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!