szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ufológus diliszerző Soros-könyvéből rendelt több ezret a Fidesz - írja a 444.hu.

A legvadabb összeesküvés-elméletekről írt könyvet, és komoly kiadó nem jelentette meg a könyveit annak a szerzőnek, akinek Soros Györgyről írt könyvéből most ötezret vásárolt fel a Fidesz - derül ki a 444.hu cikkéből.

A hét közepén írtunk arról egy sajtóhír alapján, hogy a Fidesz parlamenti frakciója ötezer darabot vesz egy, a kormánypárti Pesti Srácok blog cége által kiadott könyvből, amely Soros Györgyről szól, szerzője pedig a magyar származású német Andreas von Réty. A könyveket a fideszes választókerületi képviselőknek osztották ki.

A 444 most utána keresett, hogy ki is ez a Réty, és kiderült, hogy egy konteószerző habókos, akinek az a Kopp Verlag adta ki Németországban a könyvét, ahová azok viszik a kézirataikat, akik máshová nem tudják. Réty könyvet írt a rákgyógyításról, az ufókról, a Csillagkapu-összeesküvésről, valamint Soros Györgyről, amely szerzeményét most a Fidesz arra használja, hogy az összes emberén végrehajtsa az agymosást.

Borítóképünk nem a világtól elrugaszkodott Rétyt ábrázolja, hanem Németh Szilárd Fidesz-alelnököt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Vasrúddal próbáltak pénzt szerezni egy nyíregyházi ATM-ből

Vasrúddal próbáltak pénzt szerezni egy nyíregyházi ATM-ből

Koronavírus: 6360 új fertőzött, 115 halott

Koronavírus: 6360 új fertőzött, 115 halott

Ha kamuméter mérné a kormány ígéreteit, nem hitegethetné a járvány kárvallottjait

Ha kamuméter mérné a kormány ígéreteit, nem hitegethetné a járvány kárvallottjait