szerző:
hvg.hu

Ufológus diliszerző Soros-könyvéből rendelt több ezret a Fidesz - írja a 444.hu.

A legvadabb összeesküvés-elméletekről írt könyvet, és komoly kiadó nem jelentette meg a könyveit annak a szerzőnek, akinek Soros Györgyről írt könyvéből most ötezret vásárolt fel a Fidesz - derül ki a 444.hu cikkéből.

A hét közepén írtunk arról egy sajtóhír alapján, hogy a Fidesz parlamenti frakciója ötezer darabot vesz egy, a kormánypárti Pesti Srácok blog cége által kiadott könyvből, amely Soros Györgyről szól, szerzője pedig a magyar származású német Andreas von Réty. A könyveket a fideszes választókerületi képviselőknek osztották ki.

A 444 most utána keresett, hogy ki is ez a Réty, és kiderült, hogy egy konteószerző habókos, akinek az a Kopp Verlag adta ki Németországban a könyvét, ahová azok viszik a kézirataikat, akik máshová nem tudják. Réty könyvet írt a rákgyógyításról, az ufókról, a Csillagkapu-összeesküvésről, valamint Soros Györgyről, amely szerzeményét most a Fidesz arra használja, hogy az összes emberén végrehajtsa az agymosást.

Borítóképünk nem a világtól elrugaszkodott Rétyt ábrázolja, hanem Németh Szilárd Fidesz-alelnököt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!