szerző:
hvg.hu

Székhelyi József a kemoterápia ellenére színpadon van, több darabban is játszik.

Kezelésekre jár, elszántan harcol az életéért a 71 éves Székhelyi József – derül ki a szerdai Borsból.

A lapnak november közepén mondta el Székhelyi József, hogy tüdőrákot diagnosztizáltak nála mirigyhám áttéttel, ami ellen a családja, a barátai, a közönsége szeretetével és kemoterápiával küzd.

A kezelések ellenére színpadon van, Mr. Greent játssza a Szép jó estét, Mr. Green­ben, a Belvárosiban, de fellép a Hatszín Teátrumban, valamint Nyíregyházáról is kapott felkérést.

A cikkben benne van az is, hogy Székhelyi József dohányzik. Azt mondta, hogy nem szívja le a füstöt, hanem kipöfögi, amíg le nem szokik teljesen. A karácsonyt családjával töltötte, vele volt mind a hat gyermeke és a négy unokája.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!