szerző:
hvg.hu

A sorozat idén 20 éves, ezért több meglepetést is terveznek.

Ismét feltűnihet idén a Barátok köztben Fodor Zsóka – írja a Blikk. A lap úgy tudja, az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak, és a színésznővel is tárgyalnak már a részletekről, de ő egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

A Fodor Zsóka által megformált Magdi anyus a sorozatban még 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn. Később egyszer szellemként visszatért, a lap pedig úgy tudja, a sorozat írói most is azon gondolkodnak, hogy vagy szellemként, vagy sorozatbeli férje, Vili bácsi hallucinációjaként, régi emlékeként is megjelenhet majd a képernyőn, de az is lehet, hogy egy Magdi anyusra nagyon hasonlító rokon, vagy testvér szerepében tér vissza.

Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere azt mondta, a sorozat 20. jubileumi évében folyamatosan lehet majd számítani meglepetésekre, több régi, közönségkedvenc szereplőt is vissza akarnak hozni a sorozatba. "Neveket nem mondhatunk, mert még zajlanak a tárgyalások. Ha Fodor Zsóka visszatérne, arra számtalan módon sor kerülhetne, természetesen nem lőjük le, milyen ötleteink vannak az egyes karakterekre vonatkozóan" – tette hozzá.

A lap úgy tudja, szóba került R. Kárpáti Péter, azaz Berényi András visszatérése is, aki szintén meghalt a sorozatban. Az Ábrahám Edit által megformált Berényi Claudia, vagy a Németh Kristóf által játszott Kertész Géza a történet szerint csak elköltözött a Mátyás térről, ezért őket könnyebb lenne visszaírni a sorozatba.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!