szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két boncolást is végrehajtottak Ománban a DJ halála után.

Nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot az Avicii halálát vizsgáló nyomozók – értesült az AFP omani rendőri forrásból. A DJ-t 28 éves korában, az ország fővárosában, Maszkatban érte a halál pénteken.

A halál okát nem közölték sem akkor, sem most, csak annyit mondott a rendőrségi forrás, hogy két boncolást is végrehajtottak, egyet pénteket, egyet szombaton, és kizárják azt, hogy bűncselekmény történt volna. Azt is hozzátette, hogy a rendőrség nem tervezi közlemény kiadását.

A svéd Avicii a világ egyik leghíresebb DJ-je volt, aki két éve egészségügyi okokból visszavonult a turnézástól. A zenész az elmúlt években nyíltan beszélt alkoholproblémáiról és betegségeiről.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Kult

Meghalt Avicii

Világszerte ismerik Avicii zenéjét, halálhírét megdöbbenéssel fogadták mindenfelé.