szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A sportriportert besúgással vádolták, erről ő azonban életében nem nyilatkozott, úgy rendelkezett, hogy a saját verziója az ügyről a halála után kerülhet nyilvánosságra.

Amikor 2006-ban besúgással vádolták, azt mondta, meg fogja írni annak az időszaknak a hiteles történetét. Mint a HVG-nek 2012-ben elmondta ezt egy interjú formában meg is tette.

”Csak a halálom után jelenhet meg, örökül hagyom. Előbb nem érdemes erről beszélni, mert óhatatlanul olyanokat is bele kellene keverni, akik már meghaltak, és nem tudják igazolni vagy cáfolni az állításaimat. Engem ez ügyben nagyon megbántott valaki, de nem vagyok hajlandó vitába szállni. Majd halálom után eldönthetik, hol az igazság” – nyilatkozta.

A magyar rádiózás egyik legnagyobb alakja szerdára virradóra hunyt el, 96 éves korában.

A HVG 2012-es Szepesivel készült portréja itt olvasható.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

Benyújtja a lemondását az olasz miniszterelnök

Új gazdára talált Sean Connery egykori ikonikus BMW kupéja

Új gazdára talált Sean Connery egykori ikonikus BMW kupéja

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak

Weinstein áldozatai 17 millió dollárt kaphatnak