szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Meglovagolják a Kate McKinnonnak és az Erik nevű magyar sofőrnek köszönhető, hirtelen jött sikert: Ricsipí és Qka MC elindították a Yozsefváros-kihívást. Elő a jó nyelvérzékű, külföldi spanokkal!

Miután befutotta az internetet Kate McKinnon frenetikus rappelése – ahogy a színésznő az Animal Cannibals Yozsefváros című számát kívülről fújja – nyilvánvaló volt, hogy az Animal Cannibals nem mehet el szó nélkül a virális siker mellett. Jól meg kell lovagolni az ilyen népszerűséghullámot (mondhatnánk, hogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg), és erre Ricsipí, valamint Qka MC azt találták ki, hogy elindítják a Yozsefváros-kihívást.

Ennek lényege, hogy tanítsuk meg egy külföldi ismerősünknek a számot, majd ha már jól megy neki a magyarul rappelés, töltsük fel a videót Facebookra. Aki a legnagyobb nézettséget éri el, az az Animal Cannibals ígérete szerint 40 palacsintát kap. A kihívás nemcsak a külföldi spanunkat állíthatja komoly feladat elé, hiszen saját magunkat is meg kell erőltetni, hogy Erik, a sofőr példájára (a vele készült interjúnkat itt találja), átadjuk a tudást egy olyan embernek, aki egyáltalán nem tud magyarul.

A srácok nem sok időt hagytak a feladat teljesítésére, augusztus 12-ig lehet beküldeni a Yozsefváros-videókat.


VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!