szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új szereplők pörgetik fel az iskola életét.

Január 12-én indul A Tanár című sorozat második évadja: visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd, akit Nagy Ervin alakít.

Az új epizódok számtalan meglepetést tartogatnak. Rögtön az első részben érkezik az új igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra), aki bájos kisugárzásával minden férfitanár figyelmét felkelti.

A Tanár és az új tanárnő mellett természetesen az első évadból megismert iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt), Szeverin Csaba (Elek Ferenc) és Ritter Ákos (Ötvös András) ismét nagy szerepet kap az iskola életének irányításában.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a második évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy priusszal rendelkező diákot, lesz olyan tanuló, akinek sportkarrierje dugába dőlni látszik, és ismét segítségre szorul egy diák, aki a családi körülményeinek áldozatává válik.

Nyáron jött a hír, hogy Ubrankovics Júlia a második évadban már nem fog szerepelni, ugyanis az RTL Klub nem hosszabbított szerződést vele. A kirúgását kommentálta a csatorna, valamint a férfi főszereplő Nagy Ervin is, aki az Indexnek próbálta elmagyarázni, miért nem tudott gördülékenyen dolgozni Ubrankoviccsal. A színésznő akkor azt mondta, méltatlannak tartja a helyzetet, nem érti sem az RTL vezetőinek személyeskedését, sem volt partnere, Nagy Ervin nyilatkozatát.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Ford egyik gyárában már az előtt látják a mérnökök, hogy baj lesz, hogy az megtörténne

A Ford egyik gyárában már az előtt látják a mérnökök, hogy baj lesz, hogy az megtörténne

Demeter Szilárd szintet lépett: a Führerhez hasonlítja Soros Györgyöt

Demeter Szilárd szintet lépett: a Führerhez hasonlítja Soros Györgyöt

Átkutatták a rendőrök Maradona orvosának lakását

Átkutatták a rendőrök Maradona orvosának lakását