szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Karanténban ünnepel.

Koronavírus - a második hullám
Fél évvel a koronavírus-világjárvány tavaszi kitörése után megérkezett a pandémia második hulláma. A fertőzöttek számának radikális emelkedése egyre több országot kényszerít ismét korlátozások bevezetésére annak ellenére, hogy a világgazdaság még magához sem tért a tavaszi járványkitörés hatásaitól. A jelek szerint a második hullám Magyarországot is elérte. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában
hello mindenkinek
Szeretném nyilvánosságra hozni, hogy ma, augusztus 10-én a karantén után kénytelenek voltam megünnepelni a 60. születésnapomat, miután pozitívnak bizonyultak a koronavírus által okozott Covid-betegségre.
Szeretném hozzátenni, hogy viszonylag jól érzem magam, csak egy kicsit fáradtabb vagyok, mint általában, és biztos vagyok abban, hogy a lehető leghamarabb felépülök az orvosi indikációk alapján, amelyek remélem lehetővé teszik számomra, hogy legyőzzem a fertőző folyamatot, amelyet szenvedek, és amely oly sok embert érint a bolygó körül.
Ki fogom használni ezt az elszigeteltséget, hogy olvasni, írni, pihenni és folytatni szeretném azt a tervemet, hogy értelmezzék az újonnan képzett 60 éves évemet, amelyhez vágy és lelkesedés tele érkezem.
Nagy ölelés mindenkinek

Augusztus 10-én töltötte be hatvanadik életévét Antonio Banderas, aki nemrég a Twitteren jelentette be, hogy a mai napot karanténban ünnepli, ugyanis pozitív lett a koronavírustesztje.

A színész azt írta, viszonylag jól érzi magát, csak egy kicsit fáradtabb, mint általában, és biztos benne, hogy az orvosi utasítások alapján a lehető leghamarabb felépül.

Banderas hozzátette: a karanténban olvasni, írni és pihenni fog.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Karácsony: Az ország arra vár, hogy az ellenzék rendezze a sorait

Karácsony: Az ország arra vár, hogy az ellenzék rendezze a sorait

Ismét több száz kormányellenes tüntetőt vettek őrizetbe Fehéroroszországban

Ismét több száz kormányellenes tüntetőt vettek őrizetbe Fehéroroszországban

Reuters: Orbán Viktor belebukhat a járványba

Reuters: Orbán Viktor belebukhat a járványba