szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szervezők visszafizetik a koncertjegy árát.

Idén június 2-án érkezett volna Budapestre a Nick Cave & The Bad Seeds, azonban a zenekar márciusban bejelentette, hogy elhalasztja a koncertet.

Később úgy volt, hogy a zenekarral 2021. május 13-án találkozhatnak a budapesti rajongók, most azonban közleményt adtak ki arról, hogy pótlás nélkül lefújják a 2021-es európai turnét a koronavírus miatt.

"A tervezett turné színvonala és bonyolultsága nem egyeztethető össze a folyamatos bizonytalansággal melyet a pandémia okoz, így a rengeteg munka ellenére, melyet minden érintett elvégzett, nem garantálható, hogy a koncertek megvalósulnak" – írták.

We are very disappointed to announce that the Nick Cave & The Bad Seeds 2021 UK and European tour can no longer go ahead...

Közzétette: Nick Cave & The Bad Seeds – 2020. december 7., hétfő

A magyarországi koncertet szervező Concerto Music a Facebook-eseménynél azt írta,

Meglepetéssel értesültünk róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid-19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is. Felkészülünk az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerünk, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeg arra a számlára kerül visszafordításra, amelyről a vásárlás történt, előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek nincs teendője. Az eladott jegyek nagy száma miatt szíves türelmüket kérjük, előre láthatólag január 31-ig végzünk a procedúrával.
A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton tudják visszaváltani. Ha az adott iroda nem tart nyitva, jegyük másolatával kérjük, e-mailben jelezzék visszaváltási igényüket a [email protected] címen, legkésőbb 2021. január 15-ig.
Bízunk benne, hogy ez a lemondás túl óvatosnak bizonyul, és 2021. májusában már közösen élvezhetjük az élőzene varázsát, más koncerteken.
Köszönve a megértést,

meglepetéssel értesültek róla, hogy a Nick Cave & The Bad Seeds a Covid–19 miatt, pótlás nélkül lemondja a 2021-re tervezett Európa-turnéját és benne a 2021. május 13-i budapesti koncertet is.

Felkészülnek az online vásárolt jegyek automatikus visszafordítására: jegyértékesítő partnerük, a Ticketportal mihamarabb megindítja a visszafordításokat. Az összeget arra a számlára utalják vissza, amelyről a vásárlás történt, de előfordulhat, hogy az összeg a vásárlás dátumánál kerül jóváírásra és banki értesítőt nem kap. Az online vásárolt jeggyel rendelkezőknek így nincs teendője, de türelmet kérnek, legkésőbb január 31-ig végeznek a procedúrával.

A személyesen vásárolt jegyeket a vásárlási ponton lehet visszaváltani, részleteket ide kattintva találhat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!