Tetszett a cikk?

Még tartott az éjszakai pályazár az M3-as autópálya gödöllői csomópontjánál, amikor az útra zuhant az átépítés alatt álló felüljáró egyik hídeleme, vélhetőleg emiatt nem okozott tragédiát a szerencsétlenség - értesült a HavariaPress. A balesetben egyetlen munkás sérült meg, az autósokat Bag és Mogyoród között leterelik az autópályáról, de mindkét irányból jelentős a torlódás.

Kamionok betongerendákkal érkeznek az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában épülő új, 83 méter hosszú híd munkálataihoz.
©
Egy daru a helyére emel egy betongerendát az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában épülő új, 83 méter hosszú híd munkálatainál. A felüljáró építéséhez 48 darab 28 méter hosszú, előre gyártott be
©
Szakember egy betongerendát rögzít hegesztéssel az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában épülő új, 83 méter hosszú híd munkálatainál.
©
©
Leszakadt hídelemet emelnek daruval az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjának közelében, ahol egy 83 méter hosszú híd építkezésén hídelemek szakadtak az útra.
©
©
©
Autósor áll az M3-as autópálya gödöllői lehajtójánál az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában egy 83 méter hosszú híd építkezésén, ahol hídelemek szakadtak az útra.
©
Felemelik az egyik áthidaló elem egy darabját
©