Tetszett a cikk?

Keleti Éva kiállítása a Nemzeti Múzeumban, World Press Photo a a Néprajzi Múzeumban látható a hét közepétől. Nick Vujicic Budapesten járt, 25 éves lett a Budapesti Nagybani Piac, gyönyörű pillanat a triatlon világából - képeink a hét eseményeiből.

A Pulitzer-díjat nyert Balogh László, a Reuters fotóriportere a menekültválságról készített fotósorozatának egyik képe mellett a World Press Photo kiállítás megnyitóján a Néprajzi Múzeumban szeptember 22-én.
©
Résztvevő a Münchenben rendezett Oktoberfest második napján. Az rendezvény a világ legnagyobb sörünnepe, amely idén október 3-ig várja a látogatókat.
©
A teljes abortusztilalmat előirányzó törvénytervezet ellen tiltakoznak tüntetők a törvényhozás varsói épülete előtt szeptember 22-én.
©
Donald Trump republikánus és Hillary Clinton demokrata párti elnökjelölt első televíziós vitája megnézésének lehetőségével csábít vendégeket az American City Diner washingtoni étterem reklámja szeptember 21-én.
©
Tűzoltók dolgoznak egy kigyulladt raktárépületnél Moszkvában szeptember 22-én. Több mint száz munkást menekítettek ki a főként művirágokat tároló épületből, a lángokat tizennégy óra alatt sikerült elfojtani.
©
Csónak a Dal-tó szennyezett vizén Dzsammu és Kasmír indiai szövetségi állam nyári fővárosában, Szrinagarban szeptember 21-én.
©
Mark Rothko amerikai művész festményei az Absztrakt expresszionizmus című kiállítás sajtóbemutatóján a londoni Királyi Művészeti Akadémián szeptember 20-án, négy nappal a megnyitó előtt.
©
Keleti Éva kiállításának előkészületei a Nemzeti Múzeumban. Még soha sem publikált képeiből állít ki 85-öt a Magyar Nemzeti Múzeumban az idén 85 éves Keleti Éva. A november 20-ig látható kiállítás anyaga az alkotó MTI utáni időszakában, 1976 és 1991 között készült, amikor az Új Tükör, majd a Színházi Élet képszerkesztője lett.
©
Nick Vujicic ausztrál prédikátor, motivációs tréner előadása Nem Adom Fel Alapítvány rendezvényén a budapesti Tüskecsarnokban szeptember 21-én.
©
Mentőmellényekkel töltötték meg a londoni Parliament Square-t aktivisták szeptember 19-én. A szervezők emlékeztetni szerették volna a döntéshozókat: sok ezer ember élete múlik azon, hogyan kezelik a migrációs krízist.
©
Lovasok a Nemzeti Vágta második napján szeptember 18-án. A kilencedik alkalommal megrendezett verseny döntőjét Füzér lovasa, Kun Ferenc (elöl) nyerte Colonia Victoria nevű lovával.
©
A Brownlee-testvérpár a triatlon-világbajnokságon a cél előtt szeptember 19-én. Csupán hétszáz métere volt hátra a triatlon-világbajnokság utolsó, mexikói állomásán a célig, amikor az addig vezető, így a pontversenyben is az élen álló Jonathan Brownlee-nak elfogyott az ereje. A sportoló megállt a célegyenesben, és egy versenybíróba kapaszkodva igyekezett talpon maradni, amikor beérte a harmadik helyen haladó testvére, Alistair, elkapta, eltámogatta a célvonalig, majd átlökte azon.
©
Afgán lányok a béke világnapja alkalmából a nyugat-afganisztáni Herátban szeptember 21-én. 1981 óta szeptember harmadik szerdáján ünneplik a béke világnapját.
©
Bezúzott autóablak rohamrendőri sorfal előterében a rendőri túlkapásokat ellenző, rendbontássá fajult tiltakozáson az Észak-Karolina állambeli Charlotte-ban szeptember 21-én.
©
Árus a 25 éves fővárosi nagybani piacon a Nagykőrösi úton szeptember 21-én este.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!