Tetszett a cikk?

Öngyilkos merénylő robbantott hétfőn helyi idő szerint 22:30-kor Manchester legnagyobb koncert- és rendezvénycsarnokánál, ahol nem sokkal előtte ért véget Ariana Grande amerikai énekesnő koncertje. A hatóságok terrorcselekményként kezelik a tragédiát, amelynek legalább 22 halálos áldozata és 59 sérültje van, köztük tinik és gyerekek. A rendőrség szerint egy házi készítésű robbanószerkezetet hoztak működésbe a Manchester Arena kijáratánál, a merénylő a detonáció pillanatában meghalt.

Menekülnek az emberek a Manchester Arena nevű rendezvényközpont melletti manchesteri Victoria pályaudvaron, miután Ariana Grande amerikai énekesnő koncertjének végén öngyilkos merénylő pokolgépet robbantott.
©
Figyelem!
A kép megtekintését kizárólag erős idegzetű, felnőtt látogatóinknak ajánljuk!
Tovább a fotóra...
Sebesülteket ápolnak a robbantás után a koncertterem előcsarnokában.
©
Egy nő ül a járdaszélen a Manchester Arena közelében hajnalban a robbantást követően.
©
©
©
Rendőrök biztosítják a Manchester Arena környékét a robbantás utáni hajnalban. A környéket nagy területen lezárták, hogy nyomok után kutassanak.
©
Helyszínelők dolgoznak a manchesteri robbantás helyszínén.
©
©
A terrortámadás túlélői az egyik manchesteri hotel ablakában. Több hotel a városban ingyen szállást kínált azoknak, akik a koncert után nem tudtak hazamenni.
©
Egy lány Ariana Grande-s pólóban és anyukája az előző napi robbantás helyszínén Manchesterben.
©
A koncerten részt vevő két anyuka a lányaikkal a koncert másnapján.
©
Theresa May kedden délelőtt sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a támadó kifejezetten úgy választotta ki a robbantás helyszínét és időpontját, hogy tette a lehető legsúlyosabb következményekkel járjon.
©
©

Kövessenek minket a Facebookon is!