A legfontosabb alapismeret, hogy a bort a neve ellenére sosem forraljuk fel, mert ekkor elillan belőle az alkohol. Amikor a lábosban főzve eléri a 78 fokot, le kell venni a tűzről. Ezután a fedőt még körülbelül 5 percig rajta hagyjuk, mert az összetevők ez idő alatt adják ki igazán az ízüket. Hogy milyen fűszerek kellenek a forralt borhoz, az Otthon, édes blogon megtudja.
Hogyan készítsünk tökéletes forralt bort?
A tél elengedhetetlen itala a forralt bor, amelyet a karácsonyi vásárokban borsos áron és elég silány minőségben szoktak árulni, így sokan inkább elkészítik maguknak otthon. De hogyan készítsük el a legtökéletesebb forralt bort? Az Otthon, édes blog ennek járt utána.

Washington a NATO 5-ös cikkelyéhez hasonló védelmet biztosíthat Kijevnek
Zelenszkij: Olyan biztonsági garancia kell, ami a gyakorlatban működik, földön, vizen, levegőben
Vonatpótlás MÁV-módra: „Egy órája rostokolunk, tájékoztatást nem kaptunk”
Összeomlott a békéscsabai vonal.
Magyar Péter kérdőre vonta az orosz nagykövetet a kémszolgálatuk közleménye miatt, miszerint ő Brüsszel bábja
Biztosítékot akar, hogy Oroszország nem avatkozik be a választásokba.
Megint elfüstölt egy busz Budapesten - videó
Ez alig egy héten belül már a negyedik eset.
Hatalmasat kaszált valaki a hatos lottón
Egy szerencsésé az 1,4 milliárd forintos főnyeremény.