szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2009. március 14-én a Lombard Pápa – FC Ajka bajnoki találkozón az ajkaiak kapusát az ellenfél támadója arcon térdelte. Az ütközés után a vérző fejű portás a kórházban kötött ki, gey ideig nem is lehetett látogatni – írja naplo-online.hu.


A mérkőzés 64. percében Bali Péter, a pápaiak játékosa térdelt szerencsétlenül a kapus, Grőber Ádám arcába. A mentősök azonnal a pályára siettek és a szurkolók döbbent csendjében elszállították a vérző fejű játékost.

„Gyorsan történt minden – idézte fel a történteket az áldozat a veszprémi kórházban. – Éreztem az ütődést, aztán fel akartam állni, de minden csupa vér volt. Odanyúltam a fejemhez, de nem találtam az arcomat. Fájdalmaim nem voltak, de gondoltam, hogy nagy a baj.” A kapus elmondta, hogy a Bali Péter már felhívta azóta és jobbulást kívánt neki. „Véletlen eset volt, semmiféle harag nincs bennem.”

„Borzasztóan néztem ki, azonnal a pápai kórházba vittek – emlékezett vissza Grőber a naplo-online.hu oldalon. – Ott a röntgen közben is ömlött a vérem, miközben forgolódnom kellett az asztalon, igyekeztem törölgetni magam. Aztán közölték, hogy a gépük sem túl jó, szakember sincs, jobb, ha Ajkára megyek.” A veszprémi kórházban azóta meg is operálták a játékost, akire legalább két hónapos pihenés vár, a szezonban már nem lép pályára.

Grőber Ádám a baleset után a kórházban. Két hónap pihenő vár rá.
© naplo-online.hu

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Több mint 3 milliárd dollárért adott el Jeff Bezos Amazon-részvényeket

Több mint 3 milliárd dollárért adott el Jeff Bezos Amazon-részvényeket

Még várni kell a koronavírusos Sergio Perez visszatérésére

Még várni kell a koronavírusos Sergio Perez visszatérésére

Jordan Peterson koronavírusos

Jordan Peterson koronavírusos