szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel a Honvéd annak, aki ad információt a februári, Győr-Honvéd meccsen történt rongálásról - közölte honlapján a klub.

A Győri ETO - Budapesti Honvéd FC kupameccs után kiderült, hogy a vendégszurkolók megrongálták a győri stadion mellékhelyiségét. A kispesti klub a szájtjára kirakott írásban közli a garázdákkal, hogy börtönbe fogja juttatni őket.

A Budapest Honvéd FC hétfőn azt közölte, hogy egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel annak, aki a rongálásról információt szolgáltat. A klub pontokba szedve közölte, mik a feltételek. Eszerint a bejelentőnek nem csak a rendőrségen, hanem a klubnál is regisztrálnia kell - a nyomravezető adatait bizalmasan kezeli a Honvéd. Miután az elkövetőket a bíróságon elítélik a bűncselekményért, a Honvéd 15 napon belül ki fogja fizetni az egymillió forintot. A klub hozzáteszi, hogy az elkövető és bűnsegédei nem részesülhetnek a díjból.

A kispesti klub a múlt héten két fotót is közölt a rongálásról, egyiken a lerúgdosott piszoárok látszanak, a másikon egy, a volt izraeli kormányfőnek üzenő matrica.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni

Két nap alatt 48 óvodában és 34 iskolában kellett rendkívüli szünetet bevezetni

Reagált az SZFE hallgatósága arra a hírre, hogy megsemmisíthetik a félévüket

Reagált az SZFE hallgatósága arra a hírre, hogy megsemmisíthetik a félévüket

Szerbiában 4 hetes lesz a téli szünet a járvány miatt

Szerbiában 4 hetes lesz a téli szünet a járvány miatt