szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A magyar labdarúgás napjának alkalmából idén is megtartotta hagyományos, műsorral egybekötött baráti összejövetelt a Magyar Labdarúgó-szövetség.

Ismét összegyűltek tehát a korábbi válogatott játékosok, illetve a magyar foci korábbi és jelenlegi meghatározó szereplői, s – ahogy az MLSZ beszámolójából kiderül – búcsúztatták a 2017-es évet és eleveníthették fel a magyar labdarúgás emlékezetes pillanatait, felejthetetlen történeteit. Vajon az Andorra elleni fiaskó vagy a luxemburgi blama is szóba került?

Az eseményen részt vett a nemrég kinevezett szövetségi kapitány, Georges Leekens is, aki meghallgathatta az sztárvendégét, Mága Zoltánt, valamint a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekart.

©

A cikk szerint "a mintegy negyvenperces zenei élményt követő vastaps után Berzi Sándor adta át Mága Zoltánnak egy válogatott mez kíséretében azt az oklevelet, mely tanúsítja, hogy a Válogatottak Klubja tiszteletbeli tagjává fogadta a művészt."

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Úgy tűnik, a kormány épp most borította fel az oltási tervet

Úgy tűnik, a kormány épp most borította fel az oltási tervet

Gigantikus dinó csontvázát találták meg Argentínában

Gigantikus dinó csontvázát találták meg Argentínában

A konszolidáció nem szerepel a Fidesz eszköztárában, az ellenzék az összehangoltságra építhet

A konszolidáció nem szerepel a Fidesz eszköztárában, az ellenzék az összehangoltságra építhet