szerző:
hvg.hu

Felfüggesztette a Sky csatorna az ott szakkommentátorként dolgozó futballistát, Jamie Carraghert, amiért vasárnap leköpött egy fiatal lányt.

A Liverpool egykori sztárjának állásába kerülhet a balhé, a Sky Sports hétfői Monday Night Football című műsorában biztosan nem lesz ott. A csatornánál azt közölték, hogy nagyon komolyan veszik a történteket, az esetet kivizsgálják, ezért függesztették fel Carraghert.

Az egykori focista – az angol válogatott egykori védője – a Manchester United és a Liverpool szombati, 2-1-es manchesteri győzelemmel végződött találkozója után autózott az egyik brit sztrádán, amikor egy, a 14 éves lányával utazó, MU-drukker férfi felismerte. Rádudált, és miközben az egész esetet videózta a telefonjával, átkiabált neki: "Nem volt szerencséd, Jamie srác, 2-1!"

Carragher erre kihajolt az ablakon, valamit mondott a férfinak, majd nemes egyszerűséggel – és labdarúgó múltja minden rutinjával – átköpött a United-szurkoló autójába. A férfi anyósülésen utazó 14 éves lányát találta el.

A szakkommentátor hétfőn a Sky New csatornán kért elnézést a férfitól és a lánytól. Arra hivatkozott, hogy elborult az agya a hecceléstől, és többször elmondta, tudja, hogy nem lett volna szabad ilyesmit tennie. Arról is beszélt, hogy felhívta a családot, a gyerekkel is beszélt, tőle külön is bocsánatot kért.

Nemcsak a Sky szakított – legalábbis időlegesen Carragherrel –, egyelőre a dán TV3 Sport sem kér a szolgálataiból. Náluk a Manchester United és a Sevilla e heti Bajnokok Ligája-meccsét elemezte volna.

(Daily Mail)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!