szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Chipset reklámoz az argentin labdarúgó, többek között egy magyar férfival együtt.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

A Bors írt arról, hogy egy magyar modell is szerepel Messi mellett a világbajnokságra készült egyik chips zacskóján és annak reklámjában. Az egyébként reklámügynökséget is üzemeltető ötvenéves Radisics Milán előtt az utolsó pillanatig titkolták, kivel fog forgatni. (Radisics borítóképünkön baloldalt látható, be is karikáztuk.)

Először csak annyit mondtak, menjek be egy reklámra. Adtak egy sípot a kezembe, bele kellett fújni, és csinálni pár mozgást. Később hívtak, hogy kiválasztottak, és utazzak Barcelonába a forgatásra. Az utolsó pillanatig titkolták, ki lesz a reklámarc, de összetettem a képet: foci, Barcelona, akkor csak Messi lehet.

Három napig csak Messi dublőrével forgattak, egy taxissal, a focistának menedzsere telefonon mutatta meg, mit is kellene csinálnia a kamerák előtt.

„Amikor megérkezett, lepacsizott mindenkivel, de megfagyott a levegő. Sajnos beszélgetni sem lehetett vele. Mindössze 18 perc alatt lement a forgatás, a pár másodperces szünetekben pedig menedzsere táblagépén focihíreket olvasott, többek között Cristiano Ronaldóról. Ebből is látszik, hogy csak a focival foglalkozik, és érdekli, hogy mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény.”

(Egyébként számtalanszor nyilatkozta már Messi is, Ronaldo is, nem érdekli őket a közvélemény és az, mit gondol kettejük rivalizálásáról a közvélemény, tisztelik egymást.)

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!