szerző:
hvg.hu

Erős vállalást tett Hernán Darío Gómez, a panamai válogatott szövetségi kapitánya.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Panama Belgium ellen kezdi meg világbajnoki szereplését, hétfőn délután 5-kor lépnek pályára, ebben a percről percre tudósításunkban mindent megtalál a meccsekről. Hernán Darío Gómez szövetségi kapitány vasárnap egy orosz újságíró kérdésére azt mondta, amikor csapata esélyeiről kérdezték, hogy:

Ha továbbjutunk a csoportból, egymagam megiszok két üveg vodkát.

Aki Hernán Darío Gómez egészségi állapotát féltené, nem kell, Panama mellett ott van a csoportban a már említett Belgium, Anglia és Tunézia.

Annyit hozzátett a kapitány, szerinte csapata bármire képes, a pályán pedig bármi megtörténhet.

(Marca)

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!