szerző:
hvg.hu

Georgi Milanov támadó középpályás, de a Vidi szerint több poszton is bevethető.

Georgi Milanov személyében bolgár válogatott labdarúgót igazolt a Mol Vidi FC, amely ősszel az Európa-liga csoportkörében is érdekelt lesz, írja az MTI.

A székesfehérvári klub honlapjának hétfői beszámolójából az nem derült ki, hogy a támadó középpályás mennyi időre írt alá.

"Idén nyáron lejárt a szerződése. Régóta kapcsolatban voltunk, hosszú tárgyalássorozat végére tettünk ma pontot. Több választási lehetősége volt, hol folytassa a pályafutását, nagyon örülök, hogy a Vidi mellett döntött" – mondta a csapat honlapján Kovács Zoltán sportigazgató, aki szerint a 40-szeres válogatott futballista több poszton is bevethető.

A 26 éves játékos szerint a szerződés megkötésekor fontos szempont volt, hogy a Vidi bejutott az Európa-liga csoportkörébe, mert ő maga az elmúlt években folyamatosan a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt.

"Úgy vélem, van esélyünk továbbjutni az El-csoportkörből is. A Chelsea ugyan toronymagas favorit, de a második helyre odaérhetünk" – fogalmazott Milanov, aki a Liteksz Lovecsnél nevelkedett, majd öt éve onnan igazolt előző klubjához, a CSZKA Moszkvához.

A Vidi a Chelsea mellett a fehérorosz BATE Boriszovval és a görög PAOK-kal szerepel azonos kvartettben az El főtábláján.

A magyar csapat néhány napja jelentett be új igazolást, ha igazak a hírek, Armin Hodzicot 2 millió euróért szerződtették.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!