szerző:
hvg.hu

Az Újpest FC fellebbezett, a zárt kapukat így megúszták, de még nagyobb büntetést kell fizetniük.

A Magyar Labdarúgó-szövetség keddi fellebbezési tárgyalásán megváltoztatta a fegyelmi bizottság döntését, amelyet december 8-án, az Újpest–Mol Vidi-bajnokin tapasztalt rendbontásokkal kapcsolatban hozott, így mégsem lesz zárt kapus a Ferencváros elleni bajnoki február 9-én – írja a Nemzeti Sport. Az Újpest FC honlapján közzétett közlemény szerint ugyanakkor a klubnak a korábbi, egymillió forintos pénzbüntetésen túl további egymillió forintot kell fizetnie. A klub nem sokkal a decemberi fegyelmi bizottsági ülés után kért fellebbezési tárgyalást az MLSZ-től.

Az Újpest–Vidi-meccsen az UTE szurkolói az MLSZ szerint obszcén kifejezéseket kiabáltak be, pirotechnikai eszközöket használtak, és rasszista magatartást tanúsítottak, ami már másodszor fordul elő bajnokságban.

A Mol Vidi elleni bajnokin tapasztalt nézőtéri rendbontás miatt az Újpest először belső biztonsági vizsgálatot rendelt el, majd miután kiderült, hogy egy profi nehézsúlyú bokszoló balhézott, ennek eredményeképp pedig egy néző súlyosan megsérült, a klub felbontotta a biztonsági szolgálat szerződését.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Az MSZP ügyvédje képviseli Nagy Blankát

Az MSZP ügyvédje képviseli Nagy Blankát

A legjobb nyolcba jutottak Babosék Melbourne-ben

A legjobb nyolcba jutottak Babosék Melbourne-ben

A jeges víz is segít: győzni kell a kéziseknek Tunézia ellen

A jeges víz is segít: győzni kell a kéziseknek Tunézia ellen

Kézilabda vb: az utolsó helyezett már megvan

Kézilabda vb: az utolsó helyezett már megvan

Több ezren tüntettek Trump ellen a Nők menetén

Több ezren tüntettek Trump ellen a Nők menetén

Időutazásra hív ez a régi, de alig használt 3-as BMW

Időutazásra hív ez a régi, de alig használt 3-as BMW